Achtergrond
Vancouver Restorations

‘Geld maakt niet gelukkig, restaureren van exclusieve oldtimers¬†wel’ aldus A.G.J.H. Baron van Coeverden (Harry).¬† Eigenlijk zijn hele leven is Harry al bezig met het restaureren van auto’s.

De vader van Harry had een tractor uit elkaar gesloopt en hij ging al snel mee kijken. Vanuit daar is zijn hobby snel zijn werk geworden. Als basis is er natuurlijk de technische school, maar het echt leren komt natuurlijk uit de praktijk. Met tientallen jaren ervaring is Vancouver Restorations uitgegroeid tot een naam in de klassieke restauratie wereld.

Met veel passie en inzet doet Harry van Coeverden wat hij het leukste vindt: Het herstellen en restaureren van oldtimers.

Old-timer & Youngtimer
restaurateur & bemiddeling

Heeft uw old-timer of youngtimer nieuw spuitwerk, motorisch herstel of misschien wel nieuw interieur nodig? Gaat dit verder dan de traditionele garages? Vancouver Restorations is gespecialiseerd in vakkundige en hoogwaardige restauraties & opknapbeurten van uw dierbare bezit.

Specialistische restauraties.
De koppakkingen vervangen van een Mercedes uit 1928, of de cylinderkop repareren van een Roll Royce uit 1936? Vancouver Restorations heeft een groot en specialistisch internationaal netwerk en een grote expertise op het gebied van specialistische complexe restauraties.

Interview op RTV Oost

Interview Nederlands Dagblad

Wil je meer weten over ons?

Afspraak maken